activiteiten enkhuizen in de spotlight!

Avondarrangementen Enkhuizen

MOORDDINER MOORD BIJ DE MAFFIA!

(0)
Vrijgezellenuitjes Enkhuizen

CRAZY SUMMER QUIZ!

(0)
Teambuilding Enkhuizen

EXPEDITIE UITJE ENKHUIZEN!

(0)
Spelprogramma's Enkhuizen

IPAD CHALLENGE ENKHUIZEN!

(0)

categorieën uitjes enkhuizen!

Sportieve activiteiten Enkhuizen

(0)

Workshops Enkhuizen

(0)

Rondleidingen Enkhuizen

(0)

Spelprogramma's Enkhuizen

(0)

Vrijgezellenuitjes Enkhuizen

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Enkhuizen

(0)

Teambuilding Enkhuizen

(0)

Vaaruitjes Enkhuizen

(0)

Quizzen in Enkhuizen

(0)

Evenement Enkhuizen

Een uniek evenement Enkhuizen beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Enkhuizen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Enkhuizen. Enkhuizen is gelegen in West-Friesland, en telt een kleine 19.000 inwoners. Enkhuizen wordt in de volksmond ook wel de ‘Haringstad’ genoemd vanwege haar verleden als centrum op gebied van haringvisserij. Een prachtige historische haven is aanwezig waar tegenwoordig veel pleziervaart aanmeert voor een bezoek. In de zomermaanden zijn hier vele zeilschepen en luxe jachten te vinden. Maar naast een echte waterstad heeft Enkhuizen meer te bieden. Het beroemde Zuiderzeemuseum, Sprookjes Wonderland en een prachtig historisch centrum vormen de basis voor een ultiem dagje uit!

Geniet van een uniek en origineel evenement Enkhuizen met uw gezelschap!

Een origineel evenement Enkhuizen beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke evenementen, bedrijfsuitjes of afdelingsfeesten in Enkhuizen graag! Deze prachtige historische stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van een evenement met collega’s, familie of vrienden. Wij laten u daarom tijdens uw evenement Enkhuizen graag kennis maken met deze stad en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van Enkhuizen tot aan unieke dinerspellen en feestavonden bij een gezellige horecalocatie. Wij maken uw evenement Enkhuizen op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw evenement Enkhuizen kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten enkhuizen!

Themafeesten Enkhuizen

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Enkhuizen

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Enkhuizen

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Enkhuizen

GOLDEN DELICIOUS!

(0)