activiteiten enkhuizen in de spotlight!

Avondarrangementen Enkhuizen

MOORDDINER MOORD BIJ DE MAFFIA!

(0)

ESCAPE GAME OUTSIDE THE AREA!

(0)

VOSSENJACHT ENKHUIZEN 2.0!

(0)
Avondarrangementen Enkhuizen

ESCAPE GAME DINERSPEL ENKHUIZEN DEADLINE!

(0)

categorieën uitjes enkhuizen!

Sportieve activiteiten Enkhuizen

(0)

Workshops Enkhuizen

(0)

Rondleidingen Enkhuizen

(0)

Spelprogramma's Enkhuizen

(0)

Vrijgezellenuitjes Enkhuizen

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Enkhuizen

(0)

Teambuilding Enkhuizen

(0)

Vaaruitjes Enkhuizen

(0)

Quizzen in Enkhuizen

(0)

Groepsuitjes Enkhuizen

Unieke groepsuitjes Enkhuizen beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Enkhuizen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Enkhuizen. Enkhuizen is gelegen in West-Friesland, en telt een kleine 19.000 inwoners. Enkhuizen wordt in de volksmond ook wel de ‘Haringstad’ genoemd vanwege haar verleden als centrum op gebied van haringvisserij. Een prachtige historische haven is aanwezig waar tegenwoordig veel pleziervaart aanmeert voor een bezoek. In de zomermaanden zijn hier vele zeilschepen en luxe jachten te vinden. Maar naast een echte waterstad heeft Enkhuizen meer te bieden. Het beroemde Zuiderzeemuseum, Sprookjes Wonderland en een prachtig historisch centrum vormen de basis voor een ultiem dagje uit!

Geniet van unieke en originele groepsuitjes Enkhuizen met uw gezelschap!

Originele groepsuitjes Enkhuizen beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitje, bedrijfsuitje of gezellig dagje weg in Enkhuizen graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van activiteiten en uitjes met de collega’s, familie of vrienden. Wij laten u daarom tijdens één van uw groepsuitjes Enkhuizen graag kennis maken met deze mooie stad. Van activiteiten door het centrum van Enkhuizen tot aan gezellige dinerspellen bij een horecalocatie. Samen maken we uw groepsuitjes Enkhuizen op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke groepsuitjes Enkhuizen kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten enkhuizen!

Themafeesten Enkhuizen

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Enkhuizen

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Enkhuizen

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Enkhuizen

GOLDEN DELICIOUS!

(0)