activiteiten enkhuizen in de spotlight!

VOSSENJACHT ENKHUIZEN 2.0!

(0)

ESCAPE GAME OUTSIDE THE AREA!

(0)
Avondarrangementen Enkhuizen

MOORDDINER MOORD BIJ DE MAFFIA!

(0)
Avondarrangementen Enkhuizen

ESCAPE GAME DINERSPEL ENKHUIZEN DEADLINE!

(0)

categorieën uitjes enkhuizen!

Sportieve activiteiten Enkhuizen

(0)

Workshops Enkhuizen

(0)

Rondleidingen Enkhuizen

(0)

Spelprogramma's Enkhuizen

(0)

Vrijgezellenuitjes Enkhuizen

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Enkhuizen

(0)

Teambuilding Enkhuizen

(0)

Vaaruitjes Enkhuizen

(0)

Quizzen in Enkhuizen

(0)

Teambuildingsuitje Enkhuizen

Een uniek teambuildingsuitje Enkhuizen beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Enkhuizen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele teambuildingsuitjes, bedrijfsactiviteiten en evenementen met het team in en om het centrum van Enkhuizen. Enkhuizen is gelegen in West-Friesland, en telt een kleine 19.000 inwoners. Enkhuizen wordt in de volksmond ook wel de ‘Haringstad’ genoemd vanwege haar verleden als centrum op gebied van haringvisserij. Een prachtige historische haven is aanwezig waar tegenwoordig veel pleziervaart aanmeert voor een bezoek. In de zomermaanden zijn hier vele zeilschepen en luxe jachten te vinden. Maar naast een echte waterstad heeft Enkhuizen meer te bieden. Het beroemde Zuiderzeemuseum, Sprookjes Wonderland en een prachtig historisch centrum vormen de basis voor een ultiem dagje uit!

Geniet van een uniek en origineel teambuildingsuitje Enkhuizen met uw gezelschap!

Een origineel teambuildingsuitje Enkhuizen beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitje met het bedrijf, met uw groep of ander gezelschap in Enkhuizen graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van teamactiviteiten met diverse groepen. Wij laten u daarom tijdens uw teambuildingsuitje Enkhuizen graag kennis maken met deze stad. Van echte teamactiviteiten door het centrum van Enkhuizen tot aan spannende groepsopdrachten waar samenwerking centraal staat. Samen maken wij uw teambuildingsuitje Enkhuizen op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw teambuildingsuitje Enkhuizen kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten enkhuizen!

Themafeesten Enkhuizen

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Enkhuizen

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Enkhuizen

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Enkhuizen

GOLDEN DELICIOUS!

(0)