activiteiten enkhuizen in de spotlight!

Avondarrangementen Enkhuizen

MOORDDINER MOORD BIJ DE MAFFIA!

(0)

ESCAPE GAME OUTSIDE THE AREA!

(0)

VOSSENJACHT ENKHUIZEN 2.0!

(0)
Avondarrangementen Enkhuizen

ESCAPE GAME DINERSPEL ENKHUIZEN DEADLINE!

(0)

categorieën uitjes enkhuizen!

Sportieve activiteiten Enkhuizen

(0)

Workshops Enkhuizen

(0)

Rondleidingen Enkhuizen

(0)

Spelprogramma's Enkhuizen

(0)

Vrijgezellenuitjes Enkhuizen

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Enkhuizen

(0)

Teambuilding Enkhuizen

(0)

Vaaruitjes Enkhuizen

(0)

Quizzen in Enkhuizen

(0)

Vrijgezellenfeesten Enkhuizen

Unieke vrijgezellenfeesten Enkhuizen beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Enkhuizen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele vrijgezellenfeesten, vrijgezellenuitjes en andere groepsactiviteiten in en om het centrum van Enkhuizen. Enkhuizen is gelegen in West-Friesland, en telt een kleine 19.000 inwoners. Enkhuizen wordt in de volksmond ook wel de ‘Haringstad’ genoemd vanwege haar verleden als centrum op gebied van haringvisserij. Een prachtige historische haven is aanwezig waar tegenwoordig veel pleziervaart aanmeert voor een bezoek. In de zomermaanden zijn hier vele zeilschepen en luxe jachten te vinden. Maar naast een echte waterstad heeft Enkhuizen meer te bieden. Het beroemde Zuiderzeemuseum, Sprookjes Wonderland en een prachtig historisch centrum vormen de basis voor een ultiem dagje uit!

Geniet van unieke vrijgezellenfeesten Enkhuizen met uw gezelschap!

Opzoek naar originele vrijgezellenfeesten Enkhuizen? Eenhoorn Evenementen organiseert uw vrijgezellendag in Enkhuizen graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van vrijgezellenuitjes waarbij de aankomende bruid of bruidegom verrast gaat worden. Wij laten u daarom tijdens uw vrijgezellenfeesten Enkhuizen graag kennis maken met deze stad. Van een spannend programma met Miss Latex door het centrum van Enkhuizen tot aan gezellige workshops als naakt schilderen of smartlappen zingen. Samen maken we uw vrijgezellenfeesten Enkhuizen op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke vrijgezellenfeesten Enkhuizen kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten enkhuizen!

Themafeesten Enkhuizen

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Enkhuizen

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Enkhuizen

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Enkhuizen

GOLDEN DELICIOUS!

(0)